Speel mee op de spelregelavonden!

In de maand november organiseert de commissie Evenementen in samenwerking met de Voetbal Technisch Commissie (VTC) spelregelavonden. De avonden zijn als volgt ingedeeld:

D-jeugd:       vrijdag 15 november, aanvang 18.45 uur

C-jeugd:        vrijdag 22 november, aanvang 19.00 uur

A/B-jeugd:    vrijdag 29 november, aanvang 19.00 uur

De spelregelavond wordt iedere avond rond 21.00 uur beëindigd.

De avond staat onder leiding van Cor Nagtzaam. Cor is voorzitter van de Voetbalscheidsrechtersvereniging ´Breda en omstreken´ en heeft als scheidsrechter ruime ervaring op o.a. jeugdniveau eredivisie. Ook enkele clubscheidsrechters zijn aanwezig voor de begeleiding van de avond.

Cor geeft die avond uitleg over spelregels, inclusief beelden van spelsituaties. Als afsluiting van de avond volgt een spelregelquiz met natuurlijk voor de winnaar een aardige prijs. De persoonlijke uitnodiging voor deze leerzame en leuke avond wordt via de VTC verzonden. Jij bent er toch ook bij?